Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa

4.5 (31 revisions)

Avinguda Sanatori, 1, El Vendrell, 43880, Spain   •   Hora local:     •  Telèfon: (34) 977 694200  

4.5

=""/
=""/
=""/
=""/
=""/

RESTAURANTS + BARS


RESTAURANT D.O.

Catalunya és un referent pel que fa a innovació i elaboració gastronòmica així com en l'aspecte social del seu servei. DENOMINACIÓ D'ORIGEN - La utilització d'ingredients exclusivament d'origen local i amb certificació de qualitat oficial -  és l'essència del concepte "Cuina de la Terra" d'aquest restaurant.  El D.O. ofereix una gran varietat de productes i receptes catalanes en una de les terrasses més boniques del Mediterrani.

Dinars: 13:00 - 16:00 / Sopars: 19:30 - 23:30

Els horaris en el restaurant D.O. estan subjectes a canvis segons la temporada. Comuniqueu-vos directament amb el resort per conèixer els horaris de les dates específiques.

MÉS INFORMACIÓ >

=""/
=""/
=""/
=""/

=""/

RESTAURANT LA TAULA

El RESTAURANT LA TAULA és sens dubte el millor escenari per despertar amb un esmorzar deliciós per part de Le Méridien. Els dinars i sopars de la temporada d'estiu, es poden descobrir les millors cuines del món amb una oferta de bufets variats a diari: bufet de marisc, italià, vegetarià, mexicà, de sushi... Per a tots els gustos!

Descobriu els nostres Bufets temàtics.

Esmorzar: 08:00 - 11:00
Sopars: 19:00 - 22:30


LONGITUDE BAR 01º 33'

Al LONGITUDE BAR 01º 33', situat entre el Hub i la gran terrassa davant de la platja, podreu gaudir del gran aroma d'un dels nostres cafès Illy. L'espai perfecte per desconnectar, amb bona proposta musical a la nit, a la vora de la platja prenent un aperitiu, un snack o un té de la nostra extensa carta. Així com assaborir l'àmplia oferta de cóctels de la nostra selecció Sparkling.

DillunsDiumenge:  12:00 - 23:00
Snacks: 11:00 - 01:00

=""/

=""/

EL GRILL DE LA PISCINA

A l'estiu gaudiu del GRILL DE LA PISCINA, situat a la terrassa superior del costat de la piscina. Al bar grill hi podreu trobar les propostes més fresques i saludables amb unes vistes úniques durant tot el dia; Des d'un llarg llistat d'amanides i entrepans fins a carns i peix fresc cuinat al moment.