Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa

4.5 

Avinguda Sanatori, 1, El Vendrell, 43880, Spain  

Hora local Telèfon (34) 977 694200

4.5

Platja de Sant Salvador a El Vendrell

PLATGES A LA COSTA CATALANA

Degut a la seva extensa i privilegiada ubicació en el sector litoral, la Costa Catalana ofereix als seus visitants una quantitat considerable de platges. 

Platja de Sant Salvador
L'edifici de Le Méridien Ra es va inaugurar fa 80 anys com el Sanatori de Sant Joan de Déu. L'emplçamanet es va deure a dues raons. Primerament, perquè es consideraven els raigs de sol un important factor antituberculós (helioteràpia), constituent el principal element de la cura sanatorial. La segona raó és la cerca d'un banc d'algues d ela família Laminaria Digitata, a 400 metres de l'actual hotel que fan que l'aigua presenti un nivell de iode superior a la mitja del Mediterrani. Aquestes algues, són conegudes no només per les seves propietats reductores i aprimants, sino també pel seu poder reafirmant per la pell.

Apart dels beneficis del seu mar, els clients de Le Méridien Ra prefereixen la Platja de Sant Salvador perquè gaudeixen del bar la Cabanya, així com de les tombones i tovalloles que l'hotel posa a la seva disposició.

Cala Fonda
La naturalesa s'erigeix com a protagonista en els tres quilòmetres de penya-segat en estat pur de Cala Fonda, o Waikiki. A aquest somni de pins pinyoners, garrofers i oliveres s'accedeix a peu des de la Platja Llarga, a sis quilòmetres al nord de Tarragona. Hi ha qui es dóna banys d'argila i qui -la majoria- gaudeixen en traje d'Adan d'aquest privilegiat ecosistema gestionat per l'Associació Depana.

Platja del Torn
Una estampa intocada que convida a una mirada optimista és la que genera la platja del Torn (l'Hospitalet de l'Infant). I ell, gràcies en bona mesura a Manel Mondéjar, president de l'associació naturista consagrada a la defensa d'aquest sorral estirat junt a una falda de pins. No perdre l'entrada en el punt quilomètric 1.125 de la N-340 que condueix al mirador platger.

Els Muntanyans
Successió gairebé perfecta de diferents sistemes naturals: platja salvatge, cadena de dunes de 3,2 kilómetros coberta de barronal, marismes i, finalment, tres càmpings.