Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa

4.5 

Avinguda Sanatori, 1, El Vendrell, 43880, Spain  

Hora local Telèfon (34) 977 694200

4.5

Longitude Bar, l'espai perfecte per desconnectar amb un cafè Illy

LONGITUDE BAR 01º 33'

Al LONGITUDE BAR 01º 33'  situat entre el HUB i la gran terraça davant la platja. L'espai perfecte per desconectar, amb una bona proposta musical per les nits, prenent un aperitiu, un snack, un bon Café Illy® o un té de la nostra extensa carta. 

Horari de Dilluns a Diumenge: 12:00 - 23:00 + Snacks: 11:00 - 01:00

Còctels Sparkling en Longitude Bar, Le Méridien Ra

MOMENTS SPARKLING

En el mateix Longitude Bar 01º 33' es pot trobar una àmplia selecció de cóctels del nostre programa Sparkling. Un concepte que regenera aquest moment idoni de l'hora del cóctel, el ritual d'essència francesa revitalitzat per socialitzar i sentir-se a gust amb un bon cóctel entre mans. Tot amenitzat amb un estil musical New Wave dels anys 50, 60 i principis dels 70 personalitzat per Nouvelle Vague.


Cafè Illy en Longitude Bar, Le Méridien Ra

50 GRANS

CULTURA DE CAFE

Un moment contemplatiu entre amics. Illy® és el complement perfecte de Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa per oferir una experiència cafetera intensa i estimulant. Per cada taça es seleccionen 50 grans d'alta calitat 100% aràbic, aconseguint l'aroma perfecte. L'Espresso Illy® contempla claredatequilibri, professió.

En el Longitude Bar 01º 33' podrà assaborir fins a 12 cafès diferents.

MASTER BARISTA

JAUME BEATO I NILDO ALEJANDRO DE LEON

Des del nostre Master Barista, Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa transmet la cultura del café que el caracteritza, respectant tot el gust i aroma per a una experiència cafetera única. Amb el hashtag de #LMCoffee a Instagram, es pot seguir tota la màgia del cafè que surt dels nostres Màster Baristes gràcies a Café Illy®.

Capuccino Viennese cafè Illy Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa
Illy Amore café Illy Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa
Marocchino cafè Illy Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa