Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa

4.5 (301 revisions)

Avinguda Sanatori, 1, El Vendrell, 43880, Spain   •   Hora local:     •  Telèfon: (34) 977 694200  

4.5

LE MERIDIEN ECLAIR

Descobriu la dolce vita que presenten els Éclairs del Longitude Bar 01º 33' 

L'essència francesa que caracterítza els inicis de Le Méridien dóna un toc modern a través dels Éclairs. D'aquesta manera, allò tradicional chic Parisenc es transformen en una pastisseria decididament moderna adherint els sabors locals de cada destinació.

Gaudiu dels nostres Éclairs de XocolataCafè o Crema Catalana juntament amb una bona tassa de Cafè Illy® o una copa de cava. 

 

Receptes de Le Méridien Eclair

UNA EXPERIENCIA CULINARIA

Descobriu els sabors de Barcelona de la mà de Johnny Iuzzini

La marca hotelera Le Méridien presenta la seva interpretació del clàssic Éclair- creacions inspirades en sabors procedents de les nostres destinacions, únics arreu del món. Per això comptem amb tota la creativitat dels nostres xefs, com el Xef Pastisser de renom i guardonat amb premis diversos Jonny Iuzzini, per crear un receptari d’Éclairs representant a diverses destinacions de la marca Le Méridien; des de Nova Dheli a Nova Orleans, Barcelona i moltes més.

El Xef Iuzzini viatja amb Le Méridien Hotels per tot el món, inspirant-se per crear una recepta de Éclair única i exclusiva per a cadascun dels seus destinsBuscant inspiració per a una nova recepta d’Éclairs, Johnny va visitar llocs emblemàtics i d'interès culinaris, a Barcelona i els voltants. El van acompanyar en el viatge els xefs dels nostres dos hotels Le Méridien a Espanya, per guiar-lo en el viatge de descobriment de sabors de Barcelona.

Descobriu més creacions de Johnny Iuzzini >


LA RECEPTA PER A EL VENDRELL

BY JOHNNY IUZZINI

Garrofa, Crema de Praliné i Vainilla són els productes sobre els quals es construeix aquest Éclair. Seguit de pasta d’Ametlles, Figues i un glacejat de Vinagre. Per finalitzar, una cobertura de Figues Negres, Figues Turques, Albercoc, Raïm, Codony i Ametlles Marcona. Jonny li dóna un gir al Éclair tradicional, respectant els sabors més representatius de Barcelona i rodalies, creant una combinació de sabors originals autòctons.

Eclairs fet per Johnny Iuzzini per a Le Méridien Ra
Le Méridien Eclairs by Johnny Iuzzini
Eclairs amb Receptes Autèntiques a Le Méridien Ra
Receptes de Eclair creades exclusivament per a Le Méridien Ra
Johnny Iuzzini prova sabors locals per a la recepta de Le Méridien Ra
Johnny Iuzzini busca inspiració per a la seva recepta de Eclair de Le Méridien Ra

SEGUIU ELS SEUS PASSOS

Seguiu els passos del viatge de descobriment de sabors a Barcelona i descobriu els centres culinaris que va visitar durant la seva recerca d'inspiració.

La Boqueria 41º 22'- El mercat més emblemàtic de Barcelona.

Casa Gisbert 41º 23'- Una de les botigues més antigues i històriques de Barcelona, venent productes colonials des de 1851.

Escribà 41º 22'- Pastisseria de fama mundial pel seu Xef Xocotarer i creatiu.

L'Obrador 41º 32'- Pastisseria artesanal amb ingredients locals.

Avgvstvs Forvm 41º 12'- Una Celler i Vinya familiar de renom de més de 20 anys.